Vardag i Albufeira


Portugal är rätt skönt faktiskt. Man tränar, äter, och sover lite. Så är det en ny dag och man gör samma sak. Helt ok faktiskt. Det är en otroligt ynnest att bara få koncentrera sig på träningen med allt som hör till. Vi har tränat ett gäng tuffa pass sedan vi kom hit. Igår sprang vi blockstarter och sprang 100m-lopp och idag blev det en styrkecirkel i gymmet innehållandes tunga knäböj på 160 kg med en massa styrkehopp och medicinbollskast. Efter de nyss nämnda passen är man helt slut i skallen och man går runt som i ett töcken. Skönt! Träningen har emellertid gått bra och gårdagens tider på banan gav goda signaler inför sommaren.

Det har varit febril aktivitet här nere. Nu i veckan hade vi mediadagar där medier från Sverige var på plats. Jag blev intervjuad av TV4 t.ex och det kommer sändas lite längre fram i sommar närmare EM. Det var otroligt mycket folk här under den här veckan men all logistik kring träning och liknande har fungerat mycket väl. Det har landslagsledningen gjort bra.

Bra saker med att åka på landslagsläger är att man har chansen att träna ihop med andra och det har vi verkligen gjort. På måndag har vi ett tufft uthållighetspass så vi får se om några hänger på då. Det kan behövas lite assistans kring såna pass.

Vi var en vecka kvar här nere och vi fortsätter köra på! På återhörande!

Leave a Reply