Två tredjedelar klara


Två av tre träningsveckor avklarade. Den första och sista veckan är värst, den första för att man är ovan träningen och lätt får träningsvärk, den sista för att man börjar bli sliten av två veckors träning och hela tiden sneglar mot viloveckan som närmar sig. På tisdag väntar dock den här periodens värsta pass. 25 st 60 m-lopp skall avverkas. 5×5 med en minuts vila mellan varje och 10 minuter efter var femte. Men det blir nog kul! 🙂

Träningen går emellertid bra! I perioden vi har nu tränar vi nio pass i veckan och jag tycker det flyter på enligt planerna. Erik och jag kämpas sida vid sida i både gymmet och på banan och förhoppningsvis ger det goda resultat om några månader.

Det stora mörkret som lägrat sig över Sundsvall ser ut att hålla i sig ett tag till. I lördags blev vi belönade med några få soltimmar och från icke-officiella håll hörde jag att hittills i november hade vi en (!) soltimme i Sundsvall. Inte så uppmuntrande med tanke på att vi svenskar är så solberoende som vi är. Halva sommaren bjöd på dåligt väder och nu kommer en trist förvinter också. Det ser dock ut som om snö är i antågande till helgen vilket kan liva upp stämningen rätt ordentligt.

Jag har lyckats komma över en invite till Voddler som är som Spotify fast för filmer för dem som inte har hört talas om det. Det verkar rätt kul, även om det inte finns några riktiga storfilmer där än. Några bra titlar fanns dock så de ska jag försöka beta av inom en snar framtid.

Idag är en (tränings)ledig dag och då ska jag förhoppningsvis få mycket gjort. Vi får se hur det blir med den saken!

Leave a Reply