Vilka tror Vi att Vi är?


Jag brukar inte längta till viloveckan, men nu gör jag det. Träningen har varit hård de senaste veckorna och nu skriker kroppen efter en respit. Idag klarades det sista styrkepasset av innan viloperioden och ryck och överstöt stod på programmet. Det klarades av bra och imorgon väntar det sista passet, nämligen 2x3x120 m. Ett ganska roligt pass som har gått bra hittills, vi hoppas att det ska gå bra sista gången också.

Veckans tidigare tuffa pass bestående av 25 st 60m-lopp gick bra, även om knälyftet kanske inte var så bra runt lopp nummer 23, 24 och 25. När man ska göra så många lopp blir det nästan komiskt för att det blir så tufft. Efter 20 lopp hade jag svårt att se det humoristiska i det hela, men då var det bara fem st kvar var det enkelt att ta sig samman och klara tidsmålen.

Ikväll väntar en spelning med Bo Kaspers Orkester i Sundsvall. Det blir nog riktigt bra! Jag och Erik (som verkar gå på konserter väldigt ofta..?) ska dit och lyssna på dem. Bo Kaspers är ett av mina favoritband och jag har sett fram emot deras spelning länge!

Som om inte det vore nog träffar jag Pernilla imorgon kväll, kan det bli bättre? Jag tror inte det. Lite snö hade dock varit trevligt, men det kommer nog.

På återhörande!

Leave a Reply