Idrott, idrott och musik


Efter diverse påtryckningar, främst från min flickvän, skall jag belöna er läsare med ytterligare ett inlägg. Jag medger att jag är dålig på att uppdatera min blogg. Som vanligt skyller jag på att jag har mycket att göra. 😉

Den här veckan började träningen på allvar, i alla fall om man ser till träning som har med lite sprint att göra. Vi går idag in på veckans sjunde och åttonde pass av nio totalt. Tidigare i veckan har vi sprungit 15 60 m-lopp, kört accelerationer med tungt motstånd och idag skall vi springa längre lopp i form av 120-ingar. Detta har varvats med diverse styrkeövningar som t.ex. knäböj, frivändningar, bänkpress, ryck och överstöt. Sammantaget känns det väldigt bra såhär i slutet av veckan. Jag kanske får anledning att återkomma om hur kroppen mår i slutet av vecka tre…

Helgen som är nu går i kulturens tecken. I går var jag och Erik på Takidas konsert i Sporthallen. Jag hade turen och vann två biljetter dit när jag handlade kläder för en dryg vecka sedan och döm av min förvåning när telefonen ringde vid tre-tiden igår och en tjej berättade att jag vunnit biljetter till Takidas spelning. Kul och lite oväntat. Som uppvuxen i Matfors måste man ju se rockkillarna från nästgårds – Ånge.

Ikväll väntar ishockey i form av Timrå IK där de tar emot Färjestad i E.ON Arena. Det har gått knackigt för Timrå hittills i vinter och förhoppningsvis kan de börja visa lite form nu. Det är ju dock långt till slutspelet så de har tiden för sig, men naturligtvis hoppas vi på seger!

Leave a Reply