Stölder i vår träningsmiljö – igen


I lördags genomfördes årets första pass nere i sjukhusets kulvert. Tyvärr möts man av upptäckten att någon återigen har stulit bitar av de mattor som ligger där nere som vi springer med spikskor på. Man blir så jävla förbannad! Mattorna har legat där nere och varit friidrottens träningsmiljö i 20 år men två gånger i år har någon idiot tagit mattorna därifrån. Utan de mattbitarna kan vi inte springa med spikskor där nere! Att stjäla från en idrottsförening får räknas som otroligt lågt och det faktum att vi inte får ha vår träningsmiljö i fred häller ytterligare bensin på den flammande diskussionen om vårt behov av nya träningslokaler.

I ren frustration genomfördes dock ett brutalt bra träningpass, en tröst, om än en klen sådan.

Jag stötte för övrigt ihop med en förälder till en lovande mångkampare i föreningen. De berättade att de hade träffat en uteliggare/hemlös nere i kulverten när de varit där under eftermiddagen. Ni hör vilken stimulerande träningsmiljö vi har!

Idag genomfördes 4x5x60 m med en minuts vila. Riktigt jobbigt och det var nära att en spya infann sig på träningen. Dock klarade jag mig, den här gången…

Leave a Reply