Halvtid mellan passen


Ett pass avklarat, ett annat väntar. Lördagen bjöd på ett styrkepass i Nordic kombinerat med hoppstyrka. Höstens/vinterns första pass med tung knäböj. Idag gick jag upp till 137,5 kg, blir kul att fortsätta pressa sig framöver. Länge sedan jag gjorde tung knäböj och det lär kännas imorgon men jag var oväntat pigg tyckte jag. Även hoppstyrkan gick bra och jag kände mig rätt kraftfull. I eftermiddag väntar vinterns första pass i sjukhuskulverten. Bara en sån sak! Nu när snön har fallit över Sundsvall tar vi vår tillflykt dit för att springa längre lopp. 5×300 m ska avverkas och dessa lopp helst på 45 sekunder. Kan bli hårt men också kul.

Emellan passen? Soffläge och alpint på tv, ett mycket bra sätt att ladda. Jag har saknat vinteridrott på TV och inte minst Vinterstudion!

Leave a Reply