Skallböle kraftverk


Malmö gick ganska bra! Det blev en fjärdeplats efter tre löpare som har mycket goda personliga rekord. Vinden var tuff, -3,7 och återigen kan man fråga sig varför de inte vänder löpriktningen efter vinden. Jag är ganska säker på att publiken uppskattar mer att löparna springer på 10,40 än 10, 80. Vem vill gå och titta på ett 100m-lopp där deltagarna får kämpa sig igenom en vägg till vind och komma in på en dålig tid?

Väl hemkommen till Sundsvall en dag senare blev jag varse om att det är myggsäsong. Jävlar vilka mängder som mötte mig när jag åkte ut till Matfors. Det kändes nästan som filmen “Dawn of the dead”. Läskigt….

Igår tog jag och Johannes premiärdoppet i Rännösjön och det var lite nervöst. Bryggorna var inte ens ilagda vilket borde betyda att vattnet är kallt och lite ogästvänligt. Efter lite taggning gav vi oss i det mörka vattnet och vadade ut och dök sedan i. Vi möttes av… värme. För det var nämligen inte alls kallt, tvärtom! Termometern visade 23 grader denna junikväll och det måste vara något sorts rekord. Det var otroligt uppfriskande och ett tecken på att sommaren har anlänt. Nedan finner ni bilder på premiärdyket!

AsafaJohannes på väg nerInnan premiärdyket

One thought on “Skallböle kraftverk

  1. Åh Kall Öl =D devil är en trevägskorsning mellan Border Collie, Golden och Tervurens så det va inte ens nära då, likheten till trots 🙂

Leave a Reply