Jarlen av Jämtland


Häromdagen var jag och Håkan och dennes estniske vän Ivar i Bollnäs. Den främsta anledningen var för att Håkan skulle hålla ett föredrag där bland annat vår kronprinsessa Victoria satt i publiken. Det är andra gången i mitt liv som jag får förmånen att träffa prinsessan på nära håll vilket såklart var lite spännande. Efter 20 minuters föreläsning var hon dock tvungen att gå, men det var stort att hon hedrade oss med sin närvaro. I Bollnäs passade vi på att träna lite och testa den gode Ivars tidtagningssystem som fungerade som vanligt mycket bra. Torbjörn “Grycksboexpressen” Eriksson var med och sprang och han såg ganska vass ut!

Jag har fått låna en kamera av Håkan som kan filma i slow-motion. Denna lilla leksak förgyllde min söndag då jag och min vän Johannes tog filmade alla möjliga och omöjliga saker. Det är riktigt coolt att se saker i slowmotion, t.ex. när man släpper saker i vatten, när man hjular eller liknande. Jag ska lägga upp delar av det vi filmade på bloggen, jag lovar. Söndagen var för övrigt en dag i slapphetens tecken då jag var ute i Matfors hela dagen och andades lantluft. Mycket härligt.

Nu sitter för övrigt undertecknad i Malmö och blickar sömnigt över min dator. Imorgon ska jag tävla här vilket naturligtvis blir spännande. Säsongsdebut och allt. Håll tummarna!

Leave a Reply