Uppskjuten debut


Dagens nyhet:

“Fritzls dotter har vaknat ur koma”

“Den 19-åriga dottern till Elisabeth Fritzl, som hölls fången i en källare i 24 år, har vaknat upp ur sin koma, skriver Aftonbladet.”

Hur kan man ha varit fången i 24 år om man är 19 år gammal?

Helgen blev inte riktigt som det var tänkt, faktiskt inte alls. Det blev ingen tävling för mig, det blev inte heller någon resa till Umeå. . Dock hämtades den lilla valpen enligt planen och den är fantastiskt söt. Igår låg den på rygg under ett bord och sov. Bara en sån sak.

Jag fick hoppa över tävlandet eftersom jag inte kände mig riktigt pigg i kroppen efter all träning som varit den senaste tiden. Lite trist att inte få tävla på hemmaplan men känns kroppen inte pigg så är det bara så och inte mycket att göra åt. Till allas förvåning var det dock soligt väder på Mittnorden Cup, något som i stort sett aldrig inträffar. Kul för deltagarnas och arrangörernas skull!

Häromdagen inträffade något som inte händer särskilt ofta i min lägenhet, nämligen fönsterputsning. Nu när vintern faktiskt har avlägsnat sig och solen lyser starkare kändes det faktiskt ganska tvunget. Så min mamma hedrade mig med ett besök och tillsammans gjorde vi fönstren renare än vad de förmodigen någonsin har varit. Så nu är utsikten bättre och min lägenhet känns lite fräschare. Mycket bra!

3 thoughts on “Uppskjuten debut

  1. …Ja själv har jag nailat upp en handduk över mina fönster så jag slipper putsa dem *tipsar*. Ibland gäller det att vara smart, jag ska uppfinna ett hus som klarar sig utan fönster.

    Fruktansvärt gullig hund bör tilläggas!

  2. Hej Stefan! Längesen. Allt bra med dig? Okynnessurfar lite på jobbet (trots att absolut ingen privat användning av internet får ske, men vad gör man inte när man har tråkigt?!) och hamnade här. Jag säger samma som de som tidigare kommenterat, att guuud vilken söt hund! Vad är det för sort? Han/Hon är jättelik Devil när han va en liten tjockis. Dom är ju så himla gulliga när dom är små, så skulle dom alltid vara 🙂 Hoppas allt är bra!

Leave a Reply