På varmare breddgrader


Just nu är undertecknad på plats på Teneriffa och vädret gör en inte särskilt besviken. Dagens temperatur var c:a 28 grader, alldeles ypperligt för sprint med andra ord. Vi får dock ge oss till tåls till i morgon. På förmiddagen i morgon ska vi göra första sprintpasset här vilket ska bli grymt roligt. I går när vi kom och idag har vi bara rört på oss lite lätt och mjukat upp våra soltörstande kroppar. Det var rätt behövligt, kan man säga. I går blev det inte mycket sömn när flyget gick kl 05:55 och det kom efter lite idag. Då är det bättre att vänta med den tuffa träningen en dag extra så man är redo. I morgon väntar 2×80, 4×60, 2×80 och 4×60. Kul!

I övrigt är Teneriffa sig likt. Det är ett bra ställe att träna på och en del andra svenskar är här och kör, bland annat några sprinters från Huddinge som vi har kört flera läger tillsammans med. Om några dagar kommer våra italienska vänner också. Men Teneriffa är också ett populärt turistmål för en stor mängd brittiska pensionärer som också bor på vårt hotell. Kl 8:30 när poolen öppnar går de flesta ut och lägger en handduk på en solstol och på så sätt reserverar den, trots att stora skyltar uttryckligen säger att man inte får göra detta. Lite speciellt, kan man säga.

Nu väntar kanske ett Sopranos-avsnitt och sedan sömn. På återhörande!

One thought on “På varmare breddgrader

  1. Reservade solstolar är ett otyg! Men 8.30 är sent för riktiga proffs som mig då ligger jag ju redan i “tekniksolsställningen” efter att ha ätit frukost i ottan! Hoppas allt är väl och att det går undan i löpningarna.

Leave a Reply