Mot syd


Matfors IF

Arlanda med sin Matfors IF-vimpel gör alltid en lite extra glad när man besöker. I morgon går flyget tidigt mot Teneriffa och värmen och det känns väldigt lägligt. Vädret i Sundsvall idag var några grader kallt och isigt. Kring jul var det fantastiskt vackert med snö och vinter men de senaste dagarna har det töat och varit varmt. Därför känns det inte speciellt vemodigt att lämna landet ett tag.

Träningen på det nya året har börjat riktigt bra. Sprintpasset på nyårsdagen var av mycket hög kvalité. Det var också det första passet på en ny period som är den sista innan tävlingssäsongen. De goda resultaten fortsatte sedan med pers i 5-steg och kulkast framåt för någon dag sedan. Kul att det går åt rätt håll! Nu väntar ytterligare en kvalitetshöjning med några vassa sprintpass i värmen. Förhoppningsvis kan vi göra några tillsammans med Simone Collio som också kommer vara där.

Snart är det sovdags, planet går tidigt imorrn. Incheckningen till hotellet började bra när en äldre man lugnt vankade fram till receptionen och frågade damen som jobbade vad den lokala tiden var. När han fick sitt svar tackade han och gick iväg igen. Det ska tilläggas att mannen var svensk.

Det kan vara förvirrande att vara ute och resa!

Leave a Reply