Full fart på träningarna


Viloveckan har lägrat sig men börjar också gå mot sitt slut. I söndags körde vi sista passet på en träningsperiod som nu bara är på två veckor mot för vanliga tre. Lite annorlunda, men också skönt att inte vara helt utpumpad när man går på viloveckan. Tanken är att man ska vara lite fräschare för att kunna dunka på ordentligt i de snabba passen och så har det varit. Jag och Tom har börjat synka vår träning igen efter att ha haft lite olika upplägg i vinter och det är kul. Tillsammans med Micke har vi kört snabba lopp och blockstarter, och när ettan och tvåan från SM och Finnkampen 2013 kör tillsammans blir det bra drag! Det är en sak att köra lopp själv, men när man står tillsammans med en jämnsnabb så blir det alltid några procent till!

På lördag drar vi igång igen efter en lugn vecka som sagt. Det är inte heller långt kvar tills vi sticker på läger. Mässornas tid är här och redan i helgen tvingas vi bort från Nordichallen. Vädret ser ganska bra ut så har vi lite tur och klär på oss ordentligt kanske vi kan köra på Balders. Annars är alternativet kulverten men då kan vi inte springa tillsammans vilket är synd. Hoppas den där hallen som det pratas om inte är alltför långt bort…

Det är mycket jobb just nu. Det gäller att passa på när man tränar mindre och snart ska utomlands. Men det är kul! Kombinationen träning och jobb på SSG funkar väldigt bra. Det är en förutsättning för att kunna lyckas både idrottsligt och civilt. Jag tror att man i sitt yrkesliv har en stor fördel av att ha hållit på med elitidrott. Man blir van att jobba mot mål och att alltid leverera. Det är viktigt!

Leave a Reply