Första utepasset, och fler att vänta


Vädret var så bra i helgen som var att vi kunde köra första passet ute. Med mässor och grejer i Nordic och med vädret på sin bästa sida körde vi ett löppass ute i solen på Baldershov. Det är rekordtidigt vi kan vara där ute, men det gör ju inte så mycket. 13 grader och sol är kanske inte optimalt sprintväder, men det funkade just den här gången. Balders är en härlig idrottsplats och jag ser fram emot alla pass som ska göras där i vår och sommar. Inte minst SSG Wind Sprint den 20 juli!

Trots det vackra vädret lämnar jag landet snart. Orlando väntar i några veckor för tredje året i rad. Jag och Tom och en sprinter från Stockholm sticker iväg tillsammans med ett större gäng från Malmö. USA är ett roligt land att vistas i. Det är kul att höra andra idrottare prata som verkligen har mentaliteten att inget är omöjligt och det tankesättet finns planterat i samhället i stort. Vi kommer att vara dels på ESPN Wide World of Sports men också på National Training Center i Clermont där ett gäng vassa sprinters brukar söka sig. Kul att se! Orlando i övrigt bjuder på mycket att göra med DisneyWorld i närheten och utöver det SeaWorld, Universal Studios med mera. Då har man någonting att göra när man inte ska träna. 😉

Träningen i veckan har varit ganska lugnt. Men ett styrkepass vi gjorde för några dagar sedan var det annat tryck i. Håkan släpade fram lite mätutrustning och genast växte hornen i pannan på mig och Tom. Tillsammans hetsade vi varandra till riktigt fina resultat i vriststuds, bland annat. Det är grymt kul att ha en vass träningspartner.

Ett annat vårtecken är att sommardäcken har kommit på bilen nu, skönt det också! Lite lättare rull och lite tystare och en sommarkänsla när man kör. Väldigt välkommet!

Bubblan

 

Till sist, en fantastisk nyhet att landslagskollegan Nadja Casadei har blivit frisk från sin cancer. Ett jätteroligt besked verkligen! Hoppas vi snart får se henne på banorna igen!

Leave a Reply