Bra stämning i Tammerfors!


Mycket resande nu och det blir inte mindre framgent. Nu sitter jag på tåget upp mot Sundsvall efter en helg i Tammerfors i Finland som resulterade i en seger på 60 m mot ett ganska meriterat startfält och en tangering av årsbästat på 60 m nämligen 6,83. Ett lopp som var olikt det förra veckan i Glasgow då jag hade en bra acceleration och en sämre avslutning. Loppet igår var tvärtom, en dålig acceleration och en bra avslutning. Lite komiskt att man skulle pricka samma tid som förra veckan men å andra sidan borde jag inte vara förvånad. Jag sprang på 10,46 på 100 m tre helger i rad i somras och har nu samma tid på 60 två helger i rad. Jämnhet är kanske mitt signum… Förhoppningsvis knyter jag ihop de positiva delarna från Glasgow och Tammerfors och springer fort antingen i Vasa på torsdag eller i Göteborg till helgen.

Det var kul att tävla i Tammerfors eftersom en hel drös svenskar hade hittat dit. Jag delade rum med Joni Jaako, som namnet till trots är svensk. Vårt finska hotellrum hade blivit utrustat med två handfat! Ett på badrummet och ett alldeles vid sängkanten i sovrummet. Hur de resonerat när de designade rummet vet jag inte, men det var ju ganska bekvämt att kunna fylla på vattenflaskan sängliggandes…

Det vintriga Sverige susar förbi utanför mitt tågfönster och det är faktiskt en ganska vacker syn. Nu är det dessutom ljusare på dagarna vilket gör det lite mer uppiggande. Snart är våren här, det går fort nu!

One thought on “Bra stämning i Tammerfors!

Leave a Reply