En bra och en dålig dag


Ibland är det bra och ibland är det dåligt. I onsdags var det en rolig dag när det var Medelpads Idrottsgala på Södra Berget i Sundsvall. Jag var nominerad till årets manlige idrottare tillsammans med Marcus Andersson, bänkpress och sportskytten Jan-Olov Danielsson. Galan var riktigt trevligt där Paolo Roberto hade kommit för att vara konferencier. Han lyckades dock med konststycket att spräcka grenen på sin smoking tio minuter innan galan skulle dra igång. Dock blev den ihophäftad och galan kunde fortsätta utan större försening. Efter en mycket trevlig kväll med mycket god mat var det dags för prisutdelningen i min kategori och vinnaren blev: Jag! Jag är väldigt stolt, glad och hedrad över att juryn tyckte att jag var mest värd priset. Förra året när jag var nominerad, men inte vann, tänkte jag att det där priset skall jag ha någon dag. Att det skulle bli bara ett år senare var lite oväntat men icke desto mindre roligt. I sommar hoppas jag på en ännu bättre säsong och vem vet, kanske man till och med kan försvara det där priset?

I går tävlade jag dock i Vasa men insatsen där kommer inte att nämnas vid någon gala. Jag har hört mycket gott om Vasas snabba banor vilket gjorde mig riktigt taggad. Samma morgon som tävlingen skulle vara reste jag dit och kom till Vasas gigantiska Botniahall där de kan stoltsera med en 400 m-bana inomhus. Som Baldershov fast med tak på, nästan. Jag hade ambitionen att kombinera de två loppen från tidigare, och det gjorde jag! Jag lyckades få Tammerfors dåliga acceleration med Glasgows usla avslutning. Lägg därtill en dålig reaktion så var besvikelsen ett faktum. Helt tvärtom mot för vad jag själv hade förhoppningar om men så är väl livet ibland. Jag hoppas att jag har gjort skitloppet för 2010 nu. Imorgon är det dags igen för ny tävling i Göteborg. Håll tummarna!

One thought on “En bra och en dålig dag

Leave a Reply