Sydafrika


Efter några dagars julledighet som också innebar en rejäl förkylning är jag nu nere i Sydafrika, ett av de mest spännande länderna jag har varit i. Naturen är verkligen vacker med vatten, skogar och berg, och med en oftast lysande sol ovan dem. Därtill ett land som är otroligt präglat av mångkultur där flera olika folkslag bor tillsammans under samma flagg. Det gör det häftigt att vara här, både för vyerna och för kulturerna man träffar på.

För min del är det det tredje besöket här. Nog för att landet är fantastiskt, men träningsmöjligheterna är också grymma. För mig som just nu kör grundträning är det idealiskt med alls stora gräsytor att springa på. I morgon ska jag dra igång med lite tuffare träning än den rehab jag har gjort hittills. Några 60-lopp väntar i morgon, vilket ska bli spännande. Hittills har inte särskilt mycket träning gjorts men i morgon drar det så igång. I går och i dag så har jag bara joggat och stretchat och det har känts bra. Det ska bli kul att dra igång!

I övrigt blir det nog lite äventyr. Förhoppningsvis ska jag ta mig iväg till Godahoppsudden och in till Kapstaden, och säkert också till någon vingård om jag känner mig själv rätt!

Leave a Reply