Svar från politikerna


Hur har det gått med min politikeruppvaktning som jag gjorde veckan innan valet? Moderaternas ledare Magnus Sjödin svarade på mitt mail efter ett par dagar och förklarade hans syn på det hela och att han var medveten om friidrottens lokalproblem. Han såg gärna ett möte mellan honom och friidrotten och det skall vi försöka initiera inom kort.

Peder Björk från Socialdemokraterna, som vann valet, har inte svarat än, trots att det är över två veckor sedan jag skrev till honom. Men det kommer han säkert att göra. Om någon träffar honom får ni gärna påminna honom.

Dagens träning: 10×400 m på 90 sekunder med 1 minut. Johannes agerade pace och det var väldigt värdefullt. Bra pass och efter sju stycken spydde jag.. nästan! Men jag tog mig samman för de tre sista och kan såhär i efterhand vara nöjd att ytterligare ett pass inför 2011 är gjort!

Leave a Reply