En ihopblandning utan dess like


Vad händer egentligen? Jo, det ska jag minsann tala om.

Träningen har dragit igång igen och jag kan idag välkomna den sjunde dagen av träningsvärk. På den sjunde dagen vilade han, är ju berömda ord, men inget som jag följer. Idag genomförde jag återigen ett tufft styrkepass med min bror som träningskamrat och nöjda gick vi därifrån med den smygande känslan av ny träningsvärk. Nåväl, det går nog över. Hösten är ju lång! Mycket löpning står också på programmet och av någon anledning känner jag mig mycket motiverad för de längre löppassen. Jag kanske börjar bli gammal…

Annars förkovrar jag mig i jobbet på SSG nuförtiden. Det känns riktigt kul att jobba med något man studerat i närmare fyra år. Jag jobbar, jag tränar, och SSG är schyssta och ställer upp med flexibla arbetstider.. Jag kan inte ha det bättre än vad jag har det just nu!

Jag var funktionär på Sundsvallsmästerskapen förra onsdagen och agerade prisutdelare. Både Sundsvalls Tidning och Dagbladet var där och bevakade vilket var kul! Mycket barn var och sprang på Baldershov och jag hoppas de tycker friidrott verkar roligt och vill prova på. När jag dock läste tidningen igår blev jag mycket förvånad. I Sundsvalls Tidning stod det nämligen att: “Sprinterstjärnan Linus Thörnblad var prisutdelare”. Jag vet inte vad som får mig att gapa mest, att journalisten som skrev artikeln, och som jag pratat med vid ett flertal tillfällen i sommar, blandar ihop allting och tar mig för att vara en skånsk höjdhoppare som bor 100 mil härifrån? Eller det faktum att man tar Linus, som har fina meriter på världsnivå i sin egen gren höjdhopp, för sprinter. Det är visserligen inte första gången jag blir ihopblandad med Linus, men att bli det av sin egen lokaltidning som jag har bra kontakt med tycker jag är helt sjukt. En rättelse kom idag i tidningen dock, men mystiken med ihopblandningen kvarstår.

2 thoughts on “En ihopblandning utan dess like

Leave a Reply