Solsken


Två dagars ledighet inföll under påskhelgen, och det kändes ganska välbehövligt. Träningen efter EM har varit tuff med lite mer kvalitet än tidigare, och naturligtvis känns det här och var. HRV:t är som tidigare nämnt gott, vilket är skönt. Den känsla som är i kroppen nu är ett standardläge när det börjar närma sig  slutet på en träningsperiod, och nu kör vi veckan ut innan vi tar några dagars ledighet och sedan drar igång igen, då på varmare breddgrader.

Hur som helst, så var det ledigt i fredags och lördags vilket var riktigt skönt. Vädret är fantastiskt i Sundsvall och har varit så den senaste tiden. I går var det sex grader varmt och strålande sol och då är man naturligtvis gärna utomhus. Jag och min bror var ute på isen vid familjens stuga tillsammans med mina föräldrar och pimplade och det var ingen dum upplevelse. Solen var varm och skön och det var alldeles stilla, mycket bra för återhämtningen. Fiskelyckan uteblev dock så när som på en stackars liten abborre som fastnade. Men den var så liten att den fick gå tillbaka ner igen.


I går på söndagen var det dock tillbaka till verkligen med 4×60, 3×80, 4×60 och 3×80. Ett tufft pass, bland de tuffare jag gjort i fosfatväg. Man var ganska vinglig fram mot sista serien och både jag, Tom och Micke var rejält trötta efteråt. Men, det gick bra! Nu idag väntar lite styrka på förmiddagen innan det är dags att ge sig ut på sjön igen. D-vitamin är bra!

Leave a Reply