Seger till medelpad


Just hemkommen från Sundsvalls sporthall där Sundsvall Dragons komfortabelt slog Södertälje Kings med drygt 20 poäng. Dragons har några nya ansikten för i år och det skall bli kul att se om de lyckas försvara sitt SM-guld från i fjol. De leder i alla fall tabellen hittills, men säsongen är ung och mycket kan hända. Islänningarna i laget spelar riktigt bra och det är kul att se.

En lugn dag som innehöll ett bra möte med Magnus Svärd på Teamed. Han är intressant att snacka med och en bra tillgång när det gäller kostbiten och hur man ska lägga upp det. Jag och Håkan pratar mycket kring det och det är bra att höra en dietists syn på det hela och vi är överens. Tanken är att begränsa kolhydratintaget en del, men samtidigt inte så lite så att man blir katabol. Det handlar om att ha en balans, att få i sig tillräckligt med näring för att tillgodogöra sig träning, men samtidigt inte lägga på sig onödig vikt. Det känns som om man har ett bra team runtomkring sig nu. Det ger en trygghet i satsningen att veta att man har kompetent folk i sin närvaro.

Imorgon väntar åter lite lätt träning och sedan blickar vi mot nästa vecka som kommer bli betydligt tuffare med nio pass. Jag återkommer med hur den veckan ser ut.

Nu: Soffläge och en tuff match Wordfeud mot Joni Jaako. Just nu står det 4-2 till undertecknad

One thought on “Seger till medelpad

Leave a Reply