Aktiva fötter


En dag med mycket roligt var det idag. Först jobb där det är rätt spännande saker på gång, vilket gör jobbvardagen till ett nöje. Den här veckan när jag har lite lugnare med träningen så blir det desto mer jobb, men det har bara varit kul. Det är roliga människor som jobbar på SSG och det kombinerat med intressanta uppgifter gör det riktigt bra.

Idag var coach Håkan åter på plats i Nordichallen. Det var kul att se honom efter närmare tre veckors bortavaro. Vi körde ett relativt lugnt pass idag, lite gymnastik, lite hopp, lite magövningar där Håkan introducerade mig ett ett batteri med nya sätt att plåga magmusklerna på. Vi får se hur vi mår i morgon, men det var ändå förhållandevis lugnt. Vi körde även några lopp i Five Fingers med lite italienska undertoner. Jag kände mig faktiskt förvånansvärt lätt och fin i löpningen. Men på tisdag drar vi igång med tunga knäböj och efter ett par pass med det så skall nog den lätta känslan bytas ut mot något desto tyngre.

Imorgon väntar återigen en dag på jobbet, jobbet som kommunikatör alltså, och sedan en träff med Teameds eminente dietist Magnus Svärd där vi ska diskutera hur vi kan plocka bort några kilon på undertecknad.

På återhörande.

Leave a Reply