Rapport från 11277 m över havet


I morse blev det en mycket tidig morgon. Kl 05:15 ringde klockan och det hade inte blivit alldeles för många timmar med sömn. Efter en alldeles för dyr frukost tillsammans med Michel, Mehdi och Oskar G sitter jag nu på Norwegians flyg mot Teneriffa där de erbjuder god service med gratis internet ombord. Det är kul att vara iväg! Det känns lite surrealistiskt, men också busigt, att använda internet och surfa ombord. Men det är ganska skönt, måste jag säga. Tiden går fortare om man för skicka lite meddelanden, spela lite Wordfeud och blogga. Jag har dock tidigare uppskattat att man är helt off på ett flygplan och inte nödvändigtvis har kontakt med omvärlden. Det är inte så ofta man är det nu för tiden känns det som. Men det är ju ett fritt val, man kan ju stänga av också.

Men det är kul med Wordfeud…

Jag kom till Arlanda sent igår kväll och checkade in på ett minimalt hotellrum. Det var nästan tomt i terminalerna och när man strosade omkring där kändes det faktiskt lite mysigt. Det var väldigt lugnt och skönt, man traskade omkring och kikade lite och gick sedan in till britsen och sov några timmar. Det kändes som ett enda stort vardagsrum.

Vad händer nu? I kommer fram till Teneriffa strax efter lunch skulle jag tro och idag händer nog inte särskilt mycket. Lite promenad, jogg och stretch får bli dagens aktivitet. Imorgon väntar kortsprint med 60m- och 70m-lopp tillsammans med Wissman vilket blir ett roligt pass. Jag var i Nordic igår och körde ett lätt pass med lite jogg och gymnastik bara. Även om Nordic har sin charm så är det skönt att få ta en liten paus.

För tillfället flyger vi över Paris. Bara en sådan sak.

 

Leave a Reply