Det börjar lacka…


Idag har jag gjort något jag aldrig gjort förut, nämligen att handla julklappar innan julen knappt har börjat. Enligt vissa större affärer har den förvisso börjat, men om vi räknar innan advent i alla fall. För tre år sedan köpte jag förvisso en en julklapp till min mamma redan i juli, men nu var det en seriös jakt på klappar med klara idéer om vad som skulle köpas. Tidigare år har man gjort som de flesta andra, stressat i sista minuten på stadens gator. Så därför känns det rätt bra att ha börjat redan nu, även om det inte riktigt är klart än. Kanske man kan hitta några andra saker på Teneriffa, vem vet.

Idag var det ett mycket kort träningspass. En uppvärmning och några stegringslopp i stort sett och allting kändes fint. Kroppen har mått bra av att vila de här dagarna och när man väl är nere i 28 graders värme (färska rapporter från Wissman) så kommer det nog kännas ännu bättre. Det är helt rätt att åka på läger just nu. Vädret är grått och trist, Nordichallen är under kraftig renovering och kulverten… ja kulverten är kulverten. Det blir en riktig höjdare. Jag ska försöka rapportera mer frekvent där nerifrån än vad jag har gjort den här veckan. Men rent träningsmässigt har det inte varit så spännande de senaste dagarna.

I går var jag, min bror, min vän Johannes med kollega Elin på Ågläntan och var med i Musikquizet. Trots att vi mest (jag och min bror) satt och kliade oss frenetiskt i huvudet lyckades vi komma på en mycket hedrande andraplats. Bra jobbat av oss, även om min bror och jag kanske inte bidrog med särskilt mycket, inte i svarsväg i alla fall. Man känner sig lite gammal när man inte har koll på populärmusik. Jag är bättre på geografi, finns det inget geografiquiz?

Imorgon heldag på SSG med jobb, sedan fredagsmys hos syster med gubbe och pojk. Fredag är en bra dag.

Leave a Reply