På plats i Kingston…


… är jag nu. Den första dagen är avklarad och jag känner mig faktiskt helt färdig. Jet-Lag är inte att leka med. I detta nu är klockan strax innan tio här och jag har suttit och gäspat de senaste fyra timmarna. Jag försöker stå emot tröttheten men det är lite segt. I morse blev det ingen sovmorgon heller, utan 05:30 ringde klockan och 06:15 var det dags att åka iväg till en av Jamaicas TV-stationen för mitt livs första “morgonsoffa” och prata om tävlingen där. En ny upplevelse som var spännande, naturligtvis.

Dagen har varit ganska stillsam i övrigt. Jag har varit och tränat en sväng på the national stadium där det blev ett roligt återseende bland några av mina träningskamrater här. I morgon ska jag en sväng till University of Technology (UTech) och då kanske jag springer på dem igen.

I övrigt har jag lärt känna ett gäng colombianer här som är rätt roliga. Det är första gången de är utomlands för några av dem och de tycker att allting är jättespännande och jätteroligt. De har enorm glädje över allting och frågar mig varför engelsmännen som också bor på hotellet är så stela och trista för.

I morgon blir det åter igen lite träning och sedan någon slags “inför tävlingen”-middag på kvällen.

3 thoughts on “På plats i Kingston…

  1. “Inför tävlingen”-middag: inmundigas månne guiness + red bull?

    Hoppas att Sean Paul lajvblåggar från tävlingen!

Leave a Reply