En route to Jamaica


Sitter nu pa en labil uppkoppling i Tyskland, pa vag till Jamaica. Det ar tredje gangen i mitt liv jag ar dar och nu skall jag tavla dar pa lordag. Det blir riktigt spannande. Jag kan inte riktigt saga att jag ar i kanonform eftersom traningen ar inriktad mot den svenska sasongen men jag kommer absolut försöka bjuda upp till kamp nar jag star pa startlinjen. Ni kan folja tavlingarna pa University of Technologys hemsida. Ni far googla er dit, jag kan inte adressen utantill. Preliminara rapporter vittnar om ett starkt startfalt!

Tyskland ar ocksa att trevligt land dar jag har slakt och tillbringat mycket tid. Dock forstar jag inte varfor de envisas med att dubba alla filmer och serier pa TV… det sa kallade tyska mysteriet.

Jag aterkommer med fler rapporter vid tillfalle!

Leave a Reply