Omväg på den skandinaviska turnén


passande ankomst
Spänningen var olidlig idag. Jag lämnade nämligen min bostad i Sundsvall utan mitt pass. Tanken var ju att åka Norge-Sverige-Finland där inget pass behövs. Men, i samma sekund som tåget åkte blev jag varse om att vi i stafettlaget skulle till Holland så som i morgon. Mina föräldrar fick rycka ut och rädda mig (så som de tidigare ofta har gjort till min stora lycka) och postade passet ner till Pernilla i Malmö. Men dagarna gick och inget pass dök upp. Speciellt inte i går när det borde ha kommit, i alla fall om man får tro Postens leveransvillkor. Och även idag höll mina förhoppningar om en resa till Holland på att grusas. Klockan gick och ingen post och jag började ställa in mig på att åka till Finland så som det var tänkt från början. Men! Så rasslade det till i brevlådan vid halv tre, och där låg en avi att hämta ut passet. Så stafett blir det och då även en hollandsresa. Spännande!

Sedan Hässleholm har det inte gjorts mycket. Jag har tränat mycket lätt och försökt hålla benen fräscha. Ljumskarna som var lite trötta känns lite piggare, förhoppningsvis är de fit for fight i morgon. Jag och Pernilla hälsade på hennes släkt kring Kristianstad och det var naturligtvis trevligt. Det är inte så ofta man har äran.

Ny lyfter jag strax. På återhörande!

Leave a Reply