Många möten


En kul dag idag har det varit. Den startade hos mormor på förmiddagen där man fick i sig lite kaffe. Första koppen hos henne vid kl11 är egentligen lite sent, jag får ta igen det i morgon istället. Men med tanke på att när jag var hos Pernillas farmor och mormor förra veckan så blev det c:a sju koppar så kanske det är bra att man lugnar ner tempot lite.

På eftermiddagen var det en press- och sponsorträff för SSG Wind Sprint. Det är nu bara fyra dagar kvar och det är knappt så man kan vänta tills dess. På träffen idag var de flesta sponsorerna med och dessutom representanter från lokalmedia. Två tävlande var på plats, nämligen Charlotte Kalla och jag. För ett skidfan som jag var det stort att få hälsa på henne och hon gav ett trevligt intryck det lilla vi hann prata. Vi pratade kort om träning och jag berättade att vi nu under säsong knappt tränar någonting, några enstaka pass i veckan kombinerat med tävling, något som nu i eftertanke inte kanske lät så bra. I alla fall lät det kanske lite slött 🙂 Sommaren är ju vår högsäsong med mycket tävlande och vilande och på höstarna och vintrarna kör vi ju desto mer med upp till tio pass i veckan. Hon berättade nu att hon kör dubbla pass varje dag sex dagar i veckan. Snacka om kontrast till hur vi har det nu.

På kvällen blev det en träff med naprapat Johannes på Teamed för att kolla av kroppen inför söndag. Hittills allt gott, hoppas det fortsätter vara så!

Här kommer lite bilder från den senaste tiden:

Holland

I Holland är det cyklar som gäller

Ett glatt friidrottsgäng på båt i Norge

Vackra vyer i Norge

Leave a Reply