Fredagsmys


fredagsmys med Japan lite-ning 4

Vad finns bättre att göra en fredag än att springa fosfatlopp i Nordichallen? Inte mycket. Sällskapet var dessutom bra i form av coach Håkan som klickade mig. 3×60, 4×80, 3×60, 4×80 och 3×60 blev fredagsmyset och det gick riktigt bra. Tidsmålen hölls och tekniken kändes väldigt bra. Det var det sista fosfatpasset innan träningslägret och nu har jag en bra känsla i löpningen inför det. När jag kommer dit ska farten snäppas upp en aning och då är det bra om löpningen känns bra. Dessutom testade jag de nya spikskorna från Asics, Japan Lite-Ning 4 och betyget blir bra!

Idag avverkades lite hopp kombinerat med ryck på förmiddagen. Inga större problem och 77,5 rycktes upp. Perset på 82,5 finns inom räckhåll. Jag försökte persa i vändning i torsdags, men teknikproblem hindrade mig. Styrkan fanns men jag förmådde inte lyfta tillräckligt bra för att klara det. Shit happens, kanske ett ryckpers kan komma istället.

Nu väntar en lugn kväll tillsammans med familj för att ladda upp inför det sista demonpasset på måndag, och även det sista passet för den här perioden. Sedan blir det resa till Orlando och ett skönt läger där. Det känns bra att åka iväg när snö (!) föll igår och Nordic är uppbokat. Ett pass i kulverten per vecka får räcka.

Trevlig kväll!

Leave a Reply