Folieboll!


Det gick faktiskt ganska bra i Bollnäs, trots allt! Det blev lite oväntat ett SM-guld på nytt personligt rekord, 6,78. Verkligen jättekul och ännu roligare att persa när man egentligen inte ska göra det. Nu har vi några månader till att träna innan det är dags att springa 100 m och då ska starten sitta ännu bättre, är det tänkt. Det blev dock inget långt firande. På tisdagen drog träningen igång igen med en massa 60- och 80m-lopp. Det var för övrigt tredje året i rad som SM-guldet på 60 m gick till en säsongsdebuterande löpare som endast gjorde en tävling. 2007 vann Johan Engberg, 2008 Per Strandquist och 2009 jag.

Dock kommer jag göra ett litet gästspel på tävlingsbanorna redan i april. Då sticker jag till Kingston, Jamaica och springer i en tävling som arrangeras där av University of Technology som jag brukar träna på. Det blir en riktig höjdare och det blir skoj att träffa alla där borta igen. Det var trots allt tre år sedan jag var där senast.

C-uppsatsen blev inlämnad och godkänd vilket var oerhörd skönt. Nu sitter jag och gräver ner mig i böcker om företagsekonomi. En stor skillnad mot för vad jag har läst tidigare och ett litet annat tänk men det känns ändå helt Ok. Jag har trots allt Arnsten att bolla ekonomiska spörsmål med vilket underlättar studierna markant!

Nu bär det av till massagebänken!

Leave a Reply