En lång väg att vandra


Det är bara att konstatera att någon världsstjärna på medel- eller långdistans blir man aldrig. Dagens pass gjorde mig varse om det. Upplägget var detsamma som förra veckan, Aerobic321 och idag körde jag passet själv uppe på Balders. Det känns väldigt lätt och fint i c:a 300 m, men sedan börjar det så lätta löpsteget bytas ut mot något helt annat. Tack och lov är detta så långt ifrån det jag ska göra i februari och nästa sommar när det börjar bli tävling igen. Det är dock bra att göra det, allsidig träning är bra.

Hur som helst, så genomfördes passet. Utan någon spya eller kollaps. Ett pass närmare sommaren 2012.

Idag kom det hem ett stort lass kläder och skor från Asics. Kul med lite nytt och fräscht från dem såhär när en vi går mot en ny säsong. Det var behövligt också, vissa gamla grejer i garderoben behövde bytas ut. Varje gång man får hem en avi med posten är det lite julafton. Ett par lite grövre trail-skor kom, vilka kommer passa alldeles utmärkt inför höstens pass i grusgropen. Äntligen kan jag slänga mina smutsiga Kayano som jag använt där tidigare.

Dagen tillbringades i övrigt på SSG och likadant blir det i morgon innan det är dags för ett styrkepass. Skönt att använda hjärnan på dagarna, och kroppen på kvällarna!

Leave a Reply