Höst på alla sätt


Hur mycket man vill det eller inte, så är hösten här. Det mest påtagliga exemplet på det var att det förbereddes för vinter på balkongen. Även om det är trevligt att sitta där, så kommer det inte vara lika trevligt om någon månad. Kanske man man drar på infravärmen riktigt ordentligt… jag får prova.

Idag tackade mina baksidor för sig efter ett gott samarbete de senaste 26 åren. Efter drygt 1,5 timme hamstringsmassaker som avslutades i en Yo-Yo så kunde jag ståendes inte dra upp hälen till rumpan. Att sitta ner och dra in en stol närmare ett bord blev en i stort sett omöjlig uppgift. Det tog någon timme, men sedan var ordningen tillräckligt återställd för ett normalt liv i alla fall. Imponerande hur mycket man kan mosa kroppen! 🙂 Så, förmiddagens träning var alltså ett hamstringsstyrkepass som om man ska tolka kroppens signaler gick ganska bra. På eftermiddagen ägnades c:a 45 minuter åt lite hoppstyrka efterföljt av 40 minuter kettlebells. En bra dag i träningens tecken, och hoppstyrkan, trots att det var första passet, kändes förvånansvärt bra. Ovanligt koordinerat och samlat i rörelserna. Det kändes ungefär som häcken gjorde häromdagen. Ett litet steg framåt för varje år.

Nordichallen liknande ingenting jag sett förut idag. Förutom att det såg ut som om det riggades för mässa har de arbetat med att fixa de pålar som gått av under. En stor maskin som hamrade sig ner mot jordens inre fanns där inne och förde ett jävla oväsen, rent utsagt. På eftermiddagspasset hade den flyttat på sig, vilket gjorde eftermiddagsträningen till en lite tystare tillställning. 🙂 Bra att de lagar pålarna dock. Marken har sett lite ojämn ut de senaste åren.

Imorgon blir en rolig dag. Ett spännande möte på jobbet följt av Friidrottsgalan i Stockholm på kvällen. Men innan allt detta startar, skall det springas 3x5x1′ på förmiddagen!

Leave a Reply