EM i Zürich!


Ett av målen för åren var EM i Zürich och att kvalificera sig hit. Detta mål har uppfyllts genom att jag i samband med SM för tio dagar sedan. Jag är en av fem stafettlöpare som har tagits ut och har andrasträckan i laget. Allting kring detta känns grymt häftigt och jag är verkligen taggad! Vi är rankade nia i stafetten och jag tror att vi har bättre tider i laget än de 39,33 vi har gjort hittills. På lördag eftermiddag är det dags, håll tummarna!

I torsdags åkte vi ner till Täby på ett förläger på EM. Där har vi i stafettlaget, som utöver mig består av Tom Kling-Baptiste, Erik Hagberg, Alexander Brorsson och Patrik Andersson. Vädret nere i Täby var fantastiskt och vi fick några fina dagar och ett bra träningspass ihop innan vi lyfte ner till Zürich i lördags. Zürich tog emot oss på ett bra sätt vädermässigt med liknande väder som hemma, som dock nu har bytts ut mot sämre med regn. Vi bor på ett riktigt fint hotell som ligger i stadsdelen Oerlikon tillsammans med Polen och Ungern. Hotellet är ganska högt med en fin utsikt över staden, så vi kan inte riktigt klaga på vår vistelse hittills. Tvärtom, allting är mycket bra.

I dag var vi och besökte träningsarenan, den så klassiska Letzigrund. Det har alltid för mig varit en dröm att besöka den arenan, så det känns riktigt kul att vara här och dessutom få tävla. I morgon drar tävlingarna igång, äntligen!

Letzigrund

Stefan Tärnhuvud - Håkan Andersson - Tom Kling-Baptiste

Leave a Reply