Vardag


När jag kom hem hade våren faktiskt gjort intåg även i Sundsvall. Vägarna var rena från snö och is och solen har lyst ordentligt vilket faktiskt har gjort att man inte fryser öronen av sig när man vistas utomhus. På min inglasade balkong har det varit rena vårvärmen med en topp på 18 grader. Om det är 18 grader redan nu lär det nog bli närmare 50 när en stark sommarsol lyser in där. Men nu är det faktiskt ganska skönt att sitta där och få lite D-vitamin i ansiktet. Dessutom väcks hopp om att det någon gång kommer bli sommar här, något man inte kunde tro för två veckor sedan när man hade -25 grader och meterhöga snövallar överallt.

Träningen går bra. Jag har haft tre lugnare dagar nu som kommer följas upp av några intensivare i veckan. Träningen är riktigt rolig nu för tiden och jag är riktigt taggad.

Juridiktentan kom tillbaka och jag klarade den. Skönt att lägga den bakom sig men också lite tråkigt för juridik var förmodligen det intressantaste jag läst under min universitetstid som pågått sedan 2005. Det återstår att se om vårens psykologikurs bjuder på lika mycket hängivelse som juridiken faktiskt gjorde.

Nu kallar psykologin. På återhörande.

Leave a Reply