Träningen har börjat


I går drog träningen igång på allvar. Hela gänget körde nästan samma accelerations- och blockpass på morgonen vilket var riktigt kul! Alla var lite rostiga i början, säkert på grund av ett par dagars vila, och för att det var det första riktiga blockpasset på ett tag. För min del var det nästan det första blockpasset sedan i december. Det gick emellertid mycket bra, och för varje lopp kändes det lite bättre. Några längre lopp avslutade och sedan var det hem till huset för lunch och vila.

På eftermiddagen var det dags för ett styrkepass kombinerat med hopp. Även det gick mycket bra och kroppen kändes lätt och explosiv. Helt enkelt var det en mycket bra första dag på arenan och fler ska det bli.

Arenan är för övrigt mycket imponerande, eller egentligen hela idrottskomplexet. En friidrottsarena trängs med baseball-arenor, lacrosse- och footballplaner. Lägg därtill gym, inomhushallar och lite mer så kanske ni förstår vad det här är för ställe. Amerikanarna och Disney har inte sparat på krutet när de byggt upp Wide World of Sports. Allt är otroligt fint!

Idag var det lite lugn träning, men imorgon väntar åter två pass. Då blir det hårdkörning.

Jag bjuder på några bilder nedan:

ESPN WWOS

Lacrosseplaner

Disney ESPN WWOS

Förresten, du gillar väl SSG Windsprint på Facebook?

http://www.facebook.com/windsprint

Leave a Reply