På plats i Norge


Just nu är jag i Norge för att tävla i Florö imorgon! Jag kom hem från Grekland i häromdagen efter två bra tävlingar där. Det bästa resultatet blev 10,57 efter en snubbling i starten. Dock ska man ju inte skylla ifrån sig. 🙂 Jag hoppas att jag står på benen imorrn. I det andra loppet på Kreta blev det 10,60 i nollvind. Man kan summera Greklandsäventyret med två bra starter och tävlingar och att det är riktigt skönt att vara igång.
På väg till Grekland passade jag även på att göra ett kort stopp i Malmö innan jag for vidare. Det blev en riktigt bra resa!

Tävlingen i morgon går i en by som heter Florö som ligger långt ute på Vestlandet i Norge. Jag var här i fjol och då blev det ett lyckat norskt äventyr med en seger på 100 och en tredjeplats på 200 m. Florö är inte särskilt stort men ändå finns det ett stort friidrottsengagemang här i och med att de arrangerar den här galan. För oss sprinters vänder de även löpriktningen efter vinden vilket är uppskattat, precis som på Windsprint. Vi får se hur det går imorgon. Håll tummarna!

One thought on “På plats i Norge

Leave a Reply