Ny blogg


Så är den här, min nya blogg. Jag flyttade hit för att jag har hört mycket gott om WordPress och då hade jag lust att prova. Hittills verkar det lovande. Förändring kan vara bra ibland, har jag hört.

Hemkommen från Italien till ett kallt Sverige. Lägret var som väntat mycket bra med bra träning och god mat. Det är dock skönt att komma hem också. Aldrig är Sverige så skönt som den dagen då man kommer hem efter en lång resa. Eller som Willian Shenstone en gång sade:

“The proper means of increasing the love we bear to our native country is to reside some time in a foreign one”

Kloka ord. Nu fortsätter träningen på hemmaplan ett tag till och sen är det dags att börja tävla. Premiären är på Baldershov och Mittnorden cup lördag den 24 maj och det blir 100 m. Kul att börja på hemmaplan! Vi hoppas att vädret är med oss även om tidigare upplagor alltid bjudit på kallt väder och mulet.

Detta inlägg skrivs för övrigt på min nya Macbook som jag införskaffade för ett par veckor sedan. Behöver jag nämna att jag är otroligt nöjd och att jag uppmanar er alla att köpa en? Hittills har jag greppat det mesta ganska väl och jag märker att vissa delar hänger kvar sedan jag sist körde Mac, vilket var för cirka tio år sedan. Jag återkommer dock med vidare utvärderingar under tidens gång.

Nåväl, sovdags nu. Men välkommen till min nya blogg!

Leave a Reply