Idrottsinferno


Sveriges snabbaste boulespelare

Just nu är det idrottsälskarnas julafton i och med OS, och tack vare SVT Play missar man ju nästan ingenting. Jag tycker det är helt underbart att det är idrott i stort sett dygnet runt. Och som det alltid är med OS: idrotter man annars inte bryr sig särskilt mycket om blir genast väldigt spännande vart fjärde år. På fredag börjar friidrotten, men fram till dess finns det mycket annat att titta på. Grymt!

I och med all tävling på TV börjar det rycka i min egen tävlingsnerv. Häromdagen var det en förstklassig tävling i Uppsala som bjöd på fina förhållanden och då också bra resultat. Den tävlingen hade man gärna varit med på. Men det går inte att vara överallt och just nu den här och förra veckan har jag min inplanterade träningsperiod. Dock behöver jag inte vänta allt för länge. På lördag är det dags igen och då i Mölndal. Motståndet blir mycket bra och det kommer bli en grym tävling. Hoppas väder och vind är med oss.

Lite tävling blir det dock ändå. I går kväll spelade jag och ett gott gäng bestående av min flickvän, syster med man, och vän/naprapat Johannes med flickvän boule vilket slutade i en svidande förlust för killarna. Idag spelades det minigolf mellan mig, Pernilla, Johannes och hans tjej Hanna och där blev det en enda lång triumf för undertecknad. Fem slag som sämst på en bana och totalt 46 slag över de 18 banorna. Helt ok tycker jag. Det räckte i alla fall till seger.

Nu sovvagns, i morgon väntar ett sprintpass av snabbare modell.

Leave a Reply