Back in town!


Stiltje här ett tag nu, jag kom fullständigt av mig sedan jag kom hem från USA. I tisdags förra veckan landade jag yrvaken på Arlanda efter nästan en hel månad med grymma upplevelser i Orlando. Träningen har fungerat otroligt bra. Jag har fått många kvalitativa pass ihop med några andra vassa sprinterkillar och haft väldigt roligt på alla sätt och vis. Jag har aldrig varit så lång tid i USA innan och det var läckert att hinna med att se så mycket. Träningsanläggningen var massiv och inspirerande och det var inte svårt att springa fort där, dessutom var vädret alldeles lysande.

Veckan som var efter jag kom hem var ganska stillsam träningsmässigt. Jag hade vilovecka och försökte återanpassa mig med tidsrytmen. Till USA var det inga större problem, men nu när man kommer hem är man lite uppochner. Nu när jag strax ska gå och lägga mig börjar jag bli trött, men annat var det för fyra-fem dagar sedan.

Idag gjordes ett bra pass med blockstarter och fullfartslopp. Övergången acceleration till toppfart har fungerat väldigt bra, något som var lite besvärligt i fjol. Nu känns det lovande. Skönt!

God natt, och på återhörande

Leave a Reply