708 dagar senare

Dags för tävling igen på Sundsvall Wind Sprint!

För 708 dagar sedan gjorde jag min senaste tävling. I dag är det dags igen. När jag startade på Folksam Challenge i Uppsala den 23 augusti 2014 trodde jag inte riktigt att det skulle dröja så länge, men ett par hinder längs vägen gjorde att återkomsten till banorna dröjde tills idag.

Sex ärr, två operationer och en återfäst sena i låret senare så är det åter dags att dra på sig tävlingsdräkten och titta mot en mållinje 100 m bort. Det känns lite lyxigt faktiskt att återigen få chansen. När man blir allvarligt skadad så kan man inte ta för givet att allt går bra. Under dessa 708 dagar har det vissa stunder har det känts väldigt avlägset att få börja tävla igen. Men med målmedvetet arbete, smart rehab och med orubbligt stöd från min omgivning så har jag fått möjligheten att komma tillbaka.

Tiden är sekundär en dag som denna, och det handlar istället om att få njuta av att få göra comeback efter en lång skadeperiod, och inte på vilken tävling som helst. På Sundsvall Wind Sprint på Baldershov!

Dags för tävling igen på Sundsvall Wind Sprint!

Dags för tävling igen på Sundsvall Wind Sprint!

Leave a Reply