Vinterns grepp håller i sig


När jag kom hem till min lägenhet efter helgen existerade inte min bil längre, istället för min BMW 320 stod där ett gigantiskt berg av snö. Mycket märkligt tyckte jag eftersom när jag åkte stod bilen där och den borde inte ha flyttat på sig under tiden jag var borta. Naturligtvis var ju bilen kvar, dock under det brutalt stora snötäcket. På grund av snön hade min bil skepnaden av en skåpbil av större modell. Dagen efter fick jag försöka med det digra arbetet med att gräva fram bilen, något som tog sin lilla tid. Den var nämligen också inskottad där plogen hade farit fram. Till slut fick jag faktiskt fram den och lyckligtvis hade jag på eftermiddagen också ett ärende i sjukhuskulverten så bilen kunde tina fram och bort från sitt frostnupna yttre i Sundsvalls sjukhus parkeringsgarage. Dock måste tilläggas att bilen startade utan några som helst problem, trots några dagar med rejäla minusgrader. Freude am fahren…

Ikväll var det basketmatch som Dragons tog hem till slut. Kul att de fortsätter spela bra när de har ett helt nytt lag jämfört med förra årets SM-guldlag.

Imorgon träning med riktigt snabba inslag. Ska bli kul!

Leave a Reply