Vintern rasar ut…


En tävlingsplanering för sommaren börjar ta form. Som det ser ut nu är programmet för juni:

  • 12 juni Istanbul, TUR
  • 19-20 juni, Budapest, HUN
  • 26 juni, Kuortane, FIN

En lite senare tävlingsstart än vad det har varit jämfört med tidigare år. Skillnaden är att jag vill köra igenom all träning för sommaren innan jag börjar tävla. Jag var iväg i april på Jamaica och hade någon veckas träningsuppehåll t.ex. vilket gör att jag förlänger träningsperioden något. Med tanke på att alla har börjat tävla nu så kommer det vara grymt efterlängtat när det väl är dags sedan.

Brutalt skönt väder i Sundsvall just nu! Även om det har stänkt lite från himmeln så har det varit varmt. Idag hade jag ledigt från träningen och då passade jag på att åka på en liten turné med min fantastiska bil. Först till stugan där jag hjälpte pappa att måla lite och sedan hem till föräldrarna för en middag. En rätt skön torsdag måste jag säga. Imorgon är det träningsdags igen med blockstarter på programmet. Det blir kul för jag har hittat en bra känsla i blocken den senaste tiden och det vill jag jobba vidare på.

När vi kom hem från Portugal i lördags var träden knappt utslagna här uppe. Men bara på någon dag har det fullkomligt exploderat i blom här och alla träden är nu gröna. Häftigt att det kan gå så fort och en efterlängtad vår/sommar är nu här efter en lång och svår vinter. När det är sånt här väder hemma finns det ingen anledning att åka utomlands att träna… nästan.

Leave a Reply