Viloperiod


Viloveckan börjar närma sig sitt slut. På måndag tar tre nya veckor vid vilket känns mycket bra. Vilan nu i veckan har varit väldigt skön och det har känts lite lyxigt att komma hem efter jobbet vid kl 17 och sedan ha hela kvällen fri, något man oftast inte har. Julklappar har man hunnit med att köpa också, vilket gör att den annars sedvanliga julpaniken med inköp inte riktigt infinner sig. Det är ju inte långt kvar nu.

I dag var det dock tester på programmet. Coach Håkan pluggade in MuscleLab och kartlade mig, Micke och Tom mycket noggrant och tittade efter hur höstträningen har gått. Testerna gav goda resultat med utveckling vilket jag gläder mig mycket över. Man vill hela tiden utvecklas. Det gäller alla moment, både på bana, gym och mentalt. Nu kan man gå in i nästa period med gott samvete över att man har skött träningen i höst.

Det har varit turbulent med vädret de senaste dagarna. Stormen Ivar drog förbi med besked och lämnade en del spår efter sig. Jag själv märkte inte särskilt mycket av den. Det skallrade lite i rutorna och ven i träden, men hos min syster och mina föräldrar i Matfors var det sig inte riktigt likt med fällda träd över vägar och elledningar med strömavbrott till följd. Mina föräldrar var instängda där träd hade fallit åt båda hållen man kan åka till civilisationen. Idag kom strömmen tillbaka till min syster efter nära två dagar utan. Nu har det istället börjat snöa mycket vackert. Jag hoppas det fortsätter så.

Leave a Reply