Viktig tävlingsstart


Varför sitter man alltid i det tåget som måste stanna när det blir ett tågmöte?

Åter på resande fot och på nytt en tävling. Denna gång är det Florö som bjuder upp och det är en av mina favorittävlingar. För två år sedan sprang jag mitt personliga rekord där och jag har vunnit 100 m båda gångerna jag besökt den lilla orten på den norska västkusten. Hur det blir nu i helgen vet jag inte, men naturligtvis satsar jag högt! Målet är att putsa årsbästat varje tävling.

Jag och Johan Wissman är det som lämnar Sverige för Norge denna helg. Han springer 200 m, något som jag också kommer göra om allting känns bra. Spännande!

Onsdagskvällen bjöd på tacomiddag hos syster, Emil och kleine Leo i Matfors. Min bror var också närvarande så alla syskonen var samlade vilket var kul! Som alltid är det skönt att komma ifrån staden och därför tillbringades också gårdagen på en brygga i horisontellt läge på familjens sommarställe. Brutalt skönt efter en träningsperiod som varit väldigt tuff. If you train hard, you got to rest hard!

I dag avgörs stafett-SM i Växjö och i Malmö AI:s lag på 4×400 m finns Pernilla med som ska göra sin första tävling på två och ett halvt år. Efter en lång och tung skada är hon äntligen tillbaka och det är så välförtjänt att hon får springa i dag. Hon har haft ett otroligt tålamod och vilja att komma tillbaka och det är riktigt imponerande att hon står på startlinjen nu. Jag hoppas verkligen att det går bra och jag håller alla tillgängliga tummar! Lycka till!

One thought on “Viktig tävlingsstart

Leave a Reply