Vecka två


Träningsvecka två inleddes idag med accelerationer på morgonen och styrka på eftermiddagen. Vädret har varit lite mulet i någon dag men ändå varmt och idag var det mycket skönt på arenan när vinden fläktade lite. Jag, Tom och O’dain körde motståndsaccelerationer varvat med blockstarter och det kändes bra. Lite bättre än förra veckan, som var första blockpasset sedan i december. Med tanke på det fungerar det väldigt bra och förhoppningsvis kommer det bli lite bättre för varje pass man kör. Motståndsaccelerationerna utan block känns kanon!

I morgon blir det fullt ös här i svensklägret. Några stockholmare, en norrlänning och ett gäng skåningar dyker upp och förstärker truppen. Det blir kul!

ESPN Wide World of Sports är verkligen ett fantastiskt ställe, på många sätt. Träningsförutsättningarna är riktigt bra, och runt om kring trängs idrottare från hela USA som tränar och tävlar. Ofta är det baseball- eller softballmatcher när man går till träningen, och det är idrotter man inte märker av särskilt mycket av i Sverige. Lacrosse är en annan idrott som utövas flitigt, men som man som svensk knappt vet om existerar. Intressant att se! Undrar hur mycket folket i Florida känner till våra idrotter, som t.ex…. kubb?

God natt!

Leave a Reply