Vecka två av tre


Måndag är vilodag. Ganska skönt efter en hård träningsvecka. I lördags avgjordes ett nytt slag i sandgropen söder om Sundsvall med mig, Tom, Micke och en frivillig gäst. Vi hade ganska tur med vädret, får man lov att säga. Det var mulet och kanske sju grader. På söndagen däremot var det spöregn och då var man glad över att man inte befann sig i en sandgrop och sprang lopp.

Min bror var desto tapprare. Han och några andra tuffa själar spelade en fotbollsmatch på Westhagens IP i Sundsvall iklädd shorts och t-shirt.

Tappra fotbollssjälar i duggregn

Tappra fotbollssjälar i duggregn

 

Gårdagen bjöd på 3x5x1′ på löpband i eskalerande fart, 14-16-19 km/h med det allra sista på 20 km/h. Ett konditionspass som är ganska roligt faktiskt. Att jobba i en minut och sedan vila lika länge passar min sprinterhjärna mycket bättre än att bara ut och springa i flera kilometer.

Mörkret börjar komma på riktigt nu. Idag när jag gick ifrån kontoret reflekterade jag för första gången över att det var mörkt ute. Och ljusare kommer det inte bli, i alla fall inte på ett bra tag. Träningslägret på Teneriffa i januari kommer komma väldigt välkommet.

Snart sovdags. I morgon väntar dubbla träningspass och dessutom lite jobb.

Leave a Reply