Vårtecken?


Ett blogginlägg skrivet sittandes på en vagn i rad 23 på Ikeas varulager där jag väntar på assistans för att lyfta ner en tung garderob. Hallen min är klar och i dag kommer förhoppningsvis ordningen att återställas. Ett tag såg det ut som själva fan där men nu med lite ny färg har det ordnat upp sig riktigt bra. Med den nya garderoben och lite ny belysning så kommer det bli riktigt bra. Hallen var lite det svarta fåret i min lägenhet men nu så

Ytterliggare en träningsperiod har jag tagit mig igenom, den sista innan jag åker till Jamaica och springer. Det lutar åt att jag springer 100 m också där borta. Det börjar verkligen dra ihop sig nu och det känns kul. Faktiskt bara några dagar kvar innan vi går på planet till Kingston via Chicago och Miami. Framförallt ska det bli otroligt skönt att slippa detta engelska väder som lägrat sig över Sundsvall. Visserligen att jag och Erik sprang dagens återhämtningslopp ute men särskilt mycket sol var det inte.

Det är ett vårtecken i sig för övrigt, att man kan köra en del träning utomhus! Idag var det fem grader ute när vi sprang våra lopp och som om inte det vore nog så började min BMW använda sin automatiska start-stopp funktion som träder in när man lägger växeln i friläge vid varmt väder.

Två vårtecken på samma dag, fantastiskt.

Nu kommer min bärhjälp. På återhörande!

Leave a Reply