Une visite à Paris


När man börjar få träningsvärk på väg hem från träningen, då vet man att det är allvar. Idag avverkades ett ganska mastigt sprintpass med både 60- och 70-m-lopp. Kul var det, jobbigt var det, och fort gick det. Framförallt känns det väldigt bra, och det är det viktigaste av allt. 4×60 med 90″ vila, 3×70 med 2′ vila, sedan 60-lopp igen och 70-lopp igen. Roligt pass och roligt att få löpa ut lite och inte bara springa 60 m. I den här perioden väntar inga 300-lopp vilket är både skönt och tråkigt. Man vill ju rikta in sig på kortsprint nu, men samtidigt var de passen roliga. Nu är det bara att fortsätta dundra på i vinter så får man förhoppningsvis en belöning på inomhussäsongen sedan. Intensiv träning fram till annandagen, sedan lugnt, och sedan fullt ös igen i form av träningsläger på Teneriffa med några andra sprinters. Blir nog bra tryck.

I helgen var jag i Paris med min flickvän. Riktigt mysigt att åka dit tillsammans med henne och gå runt och insupa en skön atmosfär. Dessutom en riktigt häftig stad. Dit vill man igen! Jag läste på nätet att “snowfall in Paris is rare”, men på lördagen vräkte det på riktigt rejält kombinerat med blåst vilket fick oss nordbor att fly in i Louvren i några timmar för att tina upp. Det gjorde dock inte så mycket, det fanns mycket roligt att titta på där. Några berömda tavlor och statyer, t.ex… Vi hann med att se allt i stort sett på två dagar, det tycker jag var rätt bra gjort. En liten croissant kan ha ätits, men i så fall en mycket liten.

BMW:n jag kör har utrustats med motor- och kupévärmare nu. Det kan vara en av världens bästa uppfinningar. Dessutom är det sådant tryck i kupévärmaren att det börjar växa bananplantor och flyga kolibrier där inne. Skönt!

Leave a Reply