Tvära kast


mjölksyra i kulverten

Intensiva dagar har det varit. I går var det tuffa lopp återigen nere i kulverten. Vädret har lämnat en del övrigt att önska så gårdagens 1×120, 1×150 och 1×300 fick flyttas under gjord. Att springa 300 med joggingskor på rakbana är inte en helt enkel uppgift, men det går. 33.9 blev tiden och det får anses som godkänt efter förutsättningarna. En spya resulterade det i i alla fall. 33,7 är mitt personliga rekord där nere, men då hade jag draghjälp första 150. Förhoppningsvis är det bättre väder den närmaste tiden och då blir det lopp av det här slaget ute istället. Kanske att perset på 33,2 kan utmanas då.

Idag var det lite lugnare lopp, och då kunde vi konstatera att kroppen inte var allt för sliten efter gårdagens massaker. Kroppen är i bra slag, helt enkelt!

Idag hade vi ett möte med kommunen där vi fick information om hur tankarna går kring det eventuella arenabygge som skall bli i sporthallsområdet. Det är ambitiösa planer från kommunens håll som kan bli riktigt bra om de realiseras. I två förslag var vi i friidrotten med på ett hörn, och det gläder mig mycket. Jag tror fler börjar förstå nyttan med att ha en allaktivitetshall där flera idrotter, däribland friidrotten kan träna tillsammans. Många kvaliteter som tränas i friidrott är eftersökta från andra idrotter, men också vice versa. Samordningsvinsterna kan bli enorma, tror jag. Och dessutom är läget bra där det finns många skolor i området som kan nyttja lokalerna dagtid. Den 23 maj är det möte i kultur- och fritidsnämnden. Det blir spännande!

Förresten är jag uttagen i den stafettrupp som åker på turné till Oslo och Weinheim. Tävlingssäsongen närmar sig!

Leave a Reply