Två varv runt ryggis


Två varv runt Ryggis blev dagens träning och sålunda det första passet mot 2012. Tanken var att bara få lite smak för löpningen inför morgondagens desto tuffare pass och dagens löpning gestaltade sig precis som det brukar. Första varvet kändes otroligt lätt, och när jag stannade för att ta lite vatten så funderade jag över hur många varv jag skulle göra idag. När jag gav mig ut på andra varvet kände jag direkt lite syra i benen. Jag hade, skall sägas, haft ett ganska högt tempo och jag försökte hålla samma på andra varvet. Det blev desto tuffare men gick faktiskt. Jag tog ingen tid, men jag kände att tempot var jämnt hela vägen. Jag överraskade faktiskt mig själv lite, för den här typen av löpning brukar jag inte vara alltför vass på. Men i morgon lär jag få mitt nyvunna självförtroende sänkt… 🙂

Såhär efteråt krampar vaderna, rumpan och framsidorna lite lätt. Skönt att vara igång!

Leave a Reply