Trondheim


För tillfället är jag och coach Håkan i Trondheim på besök. Mycket träning har hunnits med. I går satte vi oss på tåget från Sundsvalls central och drygt sex timmar och en vacker tågresa över fjället senare så kom vi fram i ett Trondheim som bjöd på ett soligt och friskt väder med lite snö. Förra året var vi också här och hade det trevligt och hittills har det varit på samma melodi. I går körde vi ett tufft fosfatpass i den fina Ranheimshallen med sprintgänget som tränar här och det gick riktigt bra. 4x5x60 m på 6,5 s med 90″ vila och man somnade gott i sängen på kvällen, skall sägas.

Idag började dagen vid lunch där jag höll ett föredrag om hur det gick till när jag började satsa på friidrott samt några avgörande ögonblick i min karriär hittills, och efter det körde vi ett hårt styrkepass med hoppstyrka och knäböj. Ett nytt personligt rekord i tiosteg kunde noteras och dessutom betvingades 145 kg i knäböj, helt enligt planen. Alla körde på riktigt bra och det var bra stämning i hallen. Det är kul att komma iväg till miljöer där det är lite action.

I Trondheim har de byggt vackert nere kring vattnet som letar sig in i stadsbilden, något för Sundsvall att snegla på. Det verkar vara en ganska häftig stad, även om jag inte sett så mycket av den än. Ikväll skall vi ut på byn och äta och kanske man får se lite mer då.

Leave a Reply